Makaron pszenny - Marco 260 Elastyczność
Ten makaron pszenny jest wytwarzany z wyselekcjonowanej mąki pszennej najwyższej jakości, zgodnie z specjalną technologią, przy zachowaniu dawnych tradycji produkcji. Specjalne procesy produkcyjne zapewniają, że podczas gotowania makaron nie skleja się ani nie staje się papkowaty, a zachowuje swój smak i żółty kolor. Makaron nie zawiera żadnych sztucznych dodatków. Zawiera witaminy z grupy B, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania układu pokarmowego, a także witaminę E i białka niezbędne dla organizmu. Podczas gotowania makaron zachowuje swoją wartość odżywczą, cenne właściwości ziarna i nadaje potrawom wyjątkowy smak.
Wartości odżywcze: 100 g
Wartość energetyczna: 1494 kJ / 357 kcal
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g 0,5 g
Węglowodany w tym cukry: 76,0 g <0,3 g
Białko: 11,0 g
Sól: 0,5 g*